Tel.:
China EAS-Alarmsysteem fabrikant
Dongguan HAX Electronic Co., Ltd.

    Integriteitsgeloofwaardigheid Sustainablity

Thuis

Dongguan HAX Electronic Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Dongguan HAX Electronic Co., Ltd.

Is ELEKTRONISCH Co. van DONGGUAN HAX, Ltd één van de belangrijke originele fabrikanten van elektronisch artikeltoezicht (EAS) in China. Onze producten omvatten EAS-raad, antennesystemen en toebehoren voor anti-diefstal apparaten onder het merk van NEOSENSOR ®. Zij zijn uitgevoerd naar meer dan 60 landen rond de wereld, zoals de Verenigde Staten, Italië, Rusland, Turkije, Spanje, en Iran. Wij hebben een installatie 3000㎡ en meer dan 30 werknemers met maandelijks productievermogen van 5.000 hoofdraad van EAS en 5.000 EAS-poort.

 

Als OEM/ODM-bedrijf, volgen wij ISO-volledig het Beheersysteemrichtlijnen van de 9001:2000kwaliteit op al productie en de inspectie. Bovendien zijn onze belangrijkste onderdelen afkomstig van Ti in de V.S. en onze grondstoffen worden verkregen van onze 20 vertrouwde op leveranciers. Wij hebben 10 R&D-ingenieurs met de industrieervaring van 10 jaar die 4 nieuwe producten kan vrijgeven elke maand. Wij hebben ook een onafhankelijke kwaliteitscontroleafdeling opgericht, die strikt inspectie bij de delocalisering van materialen en binnenshuis producten leidt. Onze 5 QC personeelsleden met de ervaring van 8 jaar kunnen waarborgen dat al onze producten volgzaam met Ce-normen zijn en een 1%-reparatietarief handhaven.

 

Geen MOQ en snelle levering binnen 7-15 dagen winnen meer kans voor ons. Wij hebben agentschappen in Italië, Rusland, Australië, de Oekraïne, Turkije, Koeweit en Egypte. Onze 5 winkelbedienden met de ervaring van meer dan 3 jaar kunnen het Engels en het Spaans spreken en zullen graag uw onderzoeken goedkeuren en zullen bij het spoedigst mogelijk antwoorden.

 

 

China Dongguan HAX Electronic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : NEOSENSOR

Aantal werknemers : 51~100

Jaarlijkse omzet : 5million-10million

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 50% - 60%

Technology: Self R & D

geschiedenis van het bedrijf

Wij voeren strikt de principes van HAX uit 3: Integriteitsgeloofwaardigheid Sustainablity.

Co. van de Dongguanhax Elektronika, Ltd werd opgericht in 2010 en is een belangrijke fabrikant van de elektronische systemen van (EAS) van het artikeltoezicht in China.

 

China Dongguan HAX Electronic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

bedrijfsdiensten


Overvloedige ervaring in EAS-systemen.
Geavanceerde Technologie en Sterke capaciteit van O&O.
De Strickwaliteitscontrole wordt toegepast in de gehele productie. Wij hebben inkomende inspectie, procesinspectie en definitieve productieinspectie die perfect van de goederenkwaliteit kunnen verzekeren.
Het oude samenwerken met de Globale Koper maakt ons gemakkelijk om csutomer te begrijpen en de uitvoer te behandelen.

 

China Dongguan HAX Electronic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Bedrijfteam

Wij bezitten een fabriek 3000㎡ en meer dan 30 werknemers. Wij kregen 9 belangrijke octrooien. 15 technische personeelsleden in het team. Onze hoofdingenieur nam in EAS reserch meer dan 22 jaar in dienst. Ons bedrijf creeert nieuwe producten elk jaar om aan de marktebehoeften te voldoen.

 

China Dongguan HAX Electronic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dongguan HAX Electronic Co., Ltd.
4/FLOOR, 4/PLANT DIE, HET INTELLIGENTE PARK VAN ALLMERIT, NO.2 WEG, TANGXIA, DONGGUAN, CHINA TRACEREN.
Tel.:86-769-8207-0087
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit EAS-Alarmsysteem Leverancier. © 2018 - 2020 eas-alarmsystem.com. All Rights Reserved.